Vreme čitanja: oko 1 min.

Nula na povratku publike na stadion u Novom Pazaru: Veličković propustio šansu meča za Mladost u završnici

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodno je Islamović napravio veliku grešku u zadnjoj liniji odbrane

  • 0
Igor Matić Foto: MN Press

Fudbaleri Novog Pazara i Mladosti iz Lučana odigrali su nerešeno na povratku publike na stadion u grad na reci Jošanici prvi put od 7. oktobra i utakmice sa novosadskom Vojvodinom. Golova ovog popodneva nije bilo - 0:0.

Oko 6.500 navijača u Novom Pazaru moglo je da gleda vrlo ujednačen meč, koji je na kraju mogao da ode i na jednu i na drugu stranu, pošto su ekipe najveće šanse imale na samom kraju utakmice.

Možda malo bolju priliku imala je lučanska Mladost, koja je u 85. minutu utakmice preko Veličkovića mogla do velikog pogotka. Pogrešio je u tom momentu Islamović u poslednjoj liniji odbrane, mladi fudbaler Lučanaca je presekao loptu i izbio jedan na jedan sa golmanom, ali je Mirković fenomenalno reagovao i skratio ugao.

Duboko u nadoknadi vremena se u šansi našao i Petković na ivici kaznenog prostora. Volej udarcem pokušao je da prevari goste kroz šumu igrača, ali je lopta završila pored stative.

Ovaj bod znači da Mladost i Novi Pazar ostaju u gornjem delu tabele, pa tako Lučanci zauzimaju šesto mesto sa 33 boda, dok je Novi Pazar mesto iza sa dva poena manje.

(Telegraf.rs)

Video: "Nema premije": Navijači Partizana isprozivali fudbalere Železničara na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA