≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napoli u finišu slomio Vlahovićev Juventus: "Stara dama" gubi trku za Skudeto

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napoli je ovim trijumfom došao do 43 osvojena boda i nalazi se na sedmom mestu, dok je Juventus ostao na drugom mestu sa 57 bodova, čak 12 manje od Intera koji ima i meč manje

  • 1
Napoli - Juventus Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija savladali su ekipu Juventusa sa 2:1, u derbiju 27. kola italijanske Serije A.

Ekipa iz Napulja bila je blagi favorit pred ovaj susret, koji je potpuno opravdao epitet derbija.

Poveo je Napoli tri minuta pre isteka prvog poluvremena, kada je udarcem iz prve, iz šesnaesterca pogodio Kviča Kvaračkelija.

Uspela je Stara dama da se vrati u meč u 81. minutu, kada je Alkaraz asistirao za Federika Kijezu, koji je poslao loptu u mrežu.

Ipak, nisu nade gostiju dugo trajale, pošto je u 87. minutu dosuđen penal za Napoli. Ipak, nije uspeo da ga realizuje Viktor Osimen, ali je Đovani Raspadori dočekao odbitak i poslao loptu u mrežu.

Napoli - Juventus Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac, Dušan Vlahović na terenu je proveo svih 90 minuta, a uspeo je da dobije i žuti karton, dok Filip Kostić nije ulazio u igru.

Napoli je ovim trijumfom došao do 43 osvojena boda i nalazi se na sedmom mestu, dok je Juventus ostao na drugom mestu sa 57 bodova, čak 12 manje od Intera koji ima i meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA