≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arijana Mihajlović objavila emotivnu fotku sa Sinišom i Dekijem Stankovićem

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napisala je samo jednu reči - kum

  • 0
Promocija novog album Suzane Jovanović Foto: ATA Images

Arijana Mihajlović, udovica preminulog legendarnog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, objavila je jednu emotivnu fotografiju nastalu pre mnogo godina!

Naime, na fotografiji se nalaze ona i Siniša u zagrljaju Dejana Stankovića, dok je pored fotke napisala "kum" i stavila tri srca.

Miha i Deki su bili nerazdvojni od momenta kada je Stanković došao u Lacio, ali i kroz reprezentaciju. Veliko prijateljstvo krunisali su kumstvom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

- U Laciju kreće naše cimerstvo. On je govorio "više sam delio sobu sa Dekijem, nego sa svojom surugom" - otkrio je Stanković u razgovoru za Telegraf, kada se dotakao i potresnog momenta:

- Sećam se, bio sam na pripremama u Turskoj sa Sampdorijom, kada me pozvala Arijana. Iskreno, kad dobijaš poziv, taj neki je oko 9 uveče, pola 10, ti vidiš Arijana Mihajlović, naravno da se zalediš, da se skameniš... Ja sam rekao, "da". "Kako si Deki"? U sebi se mislim "sigurno me ne zoveš da me pitaš kako si". Šta je bilo? Pa evo, Siniša je trenutno u morfijumskoj komi, htela sam da te nazovem, da ti kažem da je to to. Da je to to, da ne veruju da će izaći iz ove morfijumske kome. Znala sam koliko te je voleo i htela sam samo to da ti kažem. Ja znam da sam zavrištao, jer sam sedeo sa stručnim štabom i sa svima, i zavrištao i otišao u sobu gore i samo tražio da mi donesu, pošto sam ja prestao da pušim, samo sam tražio da mi donesu cigare, cigare, da mi donesu, jer u tom trenutku, doneli su mi i ja sam na terasi, ne mogu da prihvatim, ne želim da to prihvatim. Zvao sam, čuo sam se sa Tanjgom, sa Draženom, ne mogu da verujem. Nadaš se da će to da prođe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA