Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatko Dalić iznenadio spiskom za turnir u Emiratima: Među 25 fudbalera i Ivan Perišić!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećanja radi, fudbaler Hajduka nije igrao duže od pola godine zbog povrede..

  • 0
Svetsko prvenstvo SP u Kataru Hrvatska - Maroko fudbalska reprezentacija Hrvatske medalja Mateo Kovačić, Luka Modrić, Ivan Perišić Foto: Tanjug/AP

Trener fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, objavio je spisak od 25 fudbalera za "W kup" koji se od 22. do 26. marta održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Pored pomenute reprezentacije, na turniru učestvuju još i Tunis, Novi Zeland i Egipat.

Prvi meč na turniru Hrvati će igrati protiv Tunisa, a Dalić je za ove mečeve prilično iznenadio spiskom. Naime, na njemu se nalazi fudbaler Hajduka, koji je veći deo propustio zbog povrede.

Ipak, Dalić je obrazložio svoju odluku i otklonio svaku nedoumicu.

- Turnir u Abu Dabiju nam je vrlo važan u pripremi za Euro, s posebnim naglaskom na osnaživanje dobre atmosfere i zajedništva. Zato je s nama i Ivan Perišić, koji je u poslednjoj fazi oporavka, ali nezavisno od toga hoće li moći da zaigra bitno je da kao zamenik kapitena i jedan od lidera ekipe bude deo ovog okupljanja, koje vidimo kao priliku za tim-bilding, te me veseli što je Ivan iskazao veliku želju da bude sa nama u Emiratima. To je najbolji pokazatelj koliko je snažan voljni moment među igračima i svima nama da na Euru budemo u svom najboljem izdanju- rekao je Dalić.

Strateg Hrvatske je za ovo reprezentativno okupljanje pozvao sledeće igrače:

Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski i Nediljko Labrović.

Odbrana: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić i Marin Pongračić.

Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec i Martin Baturina.

Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca i Ante Budimir

(Telegraf.rs)

Video: Komična situacija na meču: Fudbaler Partizana imao čist gol pa pogodio saigrača u nogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA