Vreme čitanja: oko 1 min.

Legenda Junajteda protiv Ten Haga: "On ih neće voditi sledeće sezone, ne bi me čudilo da već traže novog..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se kao da nema više mesta za opravdanja

  • 0
Markus Rašford Foto: Tanjug / AP

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols promenio je ploču i svoje mišljenje o treneru "Redsa" Eriku Ten Hagu koga je branio, ali za koga kaže da će dobiti otkaz na kraju sezone, prenose britanski mediji!

Pol Skols je već nekoliko puta branio Erika Ten Haga, ali nakon poraza od Mančester sitija gde je tim Pepa Gvardiole bio mnogo bolji, Skols kaže da jednostavno to nije to.

- Ono što vidimo je milion milja udaljeno od tima koji bi trebalo da bude konkurent za osvajanje Premijer lige. Svake sezone je tako - rekao je Skols, koji je u igračkoj karijeri sa Mančester junajtedom osvojio 25 trofeja.

Klub sa Old traforda se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli engleskog prvenstva sa 44 boda, a u dosadašnjem delu sezone zabeležio je 11 poraza u Premijer ligi.

Skols je istakao da novi suvlasnik Mančester junajteda Džim Retklif planira promene u klubu na kraju sezone.

- Ljudi iz kompanije Ineos koja je preuzela klub su već rekli svoje. Mislim da Ten Hag neće voditi Junajted naredne sezone. Iz intervjua Džima Retklifa, vidim negativnost prema svemu što se radi u klubu poslednjih 10, 11 godina. A posebno se misli na poslednje dve godine. Retklif nije srećan zbog toga što se dešava - naveo je Skols.

Ten Hag je menadžer Mančester junajteda od 2022. godine.

- Ne bih bio iznenađen da klub već uveliko traži novog menadžera. Ne kažem da je to ispravna odluka - zaključio je Skols, koji je za Mančester junajted odigrao 718 utakmica i postigao je 155 golova.

(Telegraf.rs)

Video: Bahar: Znamo protiv koga igramo, ali verujem u našu hrabrost i pamet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA