Vreme čitanja: oko 1 min.

Gulit uveren: "Embape ne može da odbije ponudu madridskog Reala"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Embape je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka

  • 0
FK PSŽ Kilijan Embape Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji holandski reprezentativac Rud Gulit izjavio je danas da fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Embape ne može da odbije ponudu madridskog Reala, prenose španski mediji.

Mbape ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru. Pojedini svetski mediji su objavili da je francuski reprezentativac navodno već dogovorio prelazak u "kraljevski klub".

- Real Madrid je najveći klub na svetu. Ako te pozove Real, uvek kažeš - da, ne kažeš - ne. Jasno je zašto Real želi da u svojim redovima ima najboljeg igrača. Tako su doveli Kristijana Ronalda i druge vrhunske igrače - rekao je Gulit za španski sportski list As.

Embape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka. On je ove sezone odigrao 33 meča za klub iz Pariza i postigao je 32 gola.

- Jasno mi je da Embape veruje da može da osvoji sve sa Realom. Trener Reala Karlo Anćeloti može to da iskontroliše. On mora da se pobrine da se igrači prilagode jedni drugima. Ne mislim da je Embape sebičan, on je vrlo društven. Brzo će da se prilagodi timu kao što je to uradio Džud Belingem - dodao je Gulit.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA