Vreme čitanja: oko 1 min.

A, u Prvoj ligi Srbije - bomba sa 40 metara! Igrač Inđije postigao gol koji ni kamernam nije mogao da isprati

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se stvarno ne viđa svaki dan

  • 0
FK Inđija, FK Mačva Printskrin: Youtube / Mozzart Bet Prva liga Srbije

Iza nas je ostalo 22. kolo Prve lige Srbije, gde je b ilo viđeno nekoliko zanimljivih rezultata, ali i utakmica, kao i golova. Verovatno najbolji gol ovog kola dolazi iz Inđije, gde je Nikola Popović postigao možda i jedan od najlepših pogodaka u čitavoj sezoni.

Inđija je na svom terenu dočekala Mačvu i upisala je pobedu od 3:1, iako su gubili sa 1:0 već od 13. minuta, kada je Marko Jevtić postigao gol.

Međutim, Inđija nije poklekla, a izjednačenje je stiglo već u 32. minutu i to na na neverovatan način. Mačva je krenula u akciju, pokušali su da prebace loptu, ali, Inđija je to presekla, onda je na neki način lopta došla do Popovića i usledila je magija.

Lopta je odskočila, a Nikola Popović je uhvatio polu-volej sa 40-ak metara od gola Gočmanca i pogodio je same raklje i tako postigao jedan od najlepših golova ove sezone. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na 01:08.

Inđija je potom u drugom poluvremenu postigla golove preko Aleksandra Desančića u 73. minutu, odnosno Toplice Grbovića u 84. čime su i upisali novi trijumf u drugom po snazi fudbalskom takmičenju u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA