Vreme čitanja: oko 1 min.

Embape o odnosu sa Enrikeom: "Nikada neću biti igrač koji se krije, sa trenerom je..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se saga!

  • 0
Kilijan Embape Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Embape izjavio je da nema problema sa trenerom kluba iz Pariza Luisom Enrikeom, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri PSŽ-a pobedili su sinoć u gostima ekipu Real Sosijedada 2:1 u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Klub iz Pariza je izborio plasman u četvrtfinale LŠ, pošto je u prvom duelu slavio sa 2:0.

Embape je postigao oba gola za PSŽ na sinoćnjem meču protiv Real Sosijedada. On je odigrao celu utakmicu za "svece", prvi put posle 14. februara.

Embape ima ugovor sa klubom iz Pariza do kraja sezone, a svetski mediji su preneli da će fudbaler PSŽ-a na leto da potpiše ugovor sa madridskim Realom. On je demantovao da je u sukobu sa Enrikeom.

- Uvek želim da igram u Ligi šampiona, to je veoma važno takmičenje. Nikada ne bih mogao da budem igrač koji se krije. Moj odnos sa trenerom je dobar. Nema problema, čak iako ljudi misle da ih ima. Imam mnogo problema, ali trener nije jedan od njih - rekao je Embape.

Enrike je izjavio da želi da napravi dobar tim bez Kilijana Embapea.

- Kilijan će postići 50 golova i imati 25 asistencija sa svakim trenerom, u svakoj ekipi. Očigledno, njegova neposredna budućnost neće biti ovde, pa ćemo morati da isprobamo druga rešenja - rekao je Enrike.

Embape je ove sezone odigrao 34 meča za PSŽ i postigao je 34 gola.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA