Vreme čitanja: oko 1 min.

Euforija među "grobarima": Gužve na blagajnama u Humskoj, traži se ulaznica više za 172. derbi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači crno-belih pohrlili da kupe kartu za subotnji meč sa Crvenom zvezdom

  • 2

Prvi kontigent ulaznica za predstojeći 172. večiti derbi, koji se u subotu igra od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić", "planuo" je za dva dana, a novi, isposlovan na jučerašnjem sastanku klubova, verovatno će biti rasprodat i brže. Na blagajnama stadiona u Humskoj, gde se od jutros takođe prodaju karte, redovi su od otvaranja i dosežu do polovine Ulice dr Milutina Ivkovića.

Navijači crno-belih su u ponedeljak i utorak razgrabili prvu "turu" od 5.000 ulaznica, koja se prodavala onlajn i na prodajnim mestima u tržnim centrima. Potom je došlo do malog zastoja u isporuci karata, koji je rešen na zajedničkom sastanku predstavnika klubova u Ljutice Bogdana 1a, posle koga je Partizan dobio novi kontigent karata.

Upravo su se te ulaznice našle od jutos na blagajnama stadiona u Humskoj, koje su od 10 časova, kada su prodajna mesta otvorena, bukvalno "zagušene" redovima pristalica crno-belih.

Prema okvirnom dogovoru, ukoliko i drugi kontigent karata bude rasprodat, a sva je prilika da će se to dogoditi do kraja dana (blagajne su otvorene do 18 časova), postoji mogućnost da Partizan dobije još ulaznica od organizatora...

(Telegraf.rs)

Video: Komična situacija na meču: Fudbaler Partizana imao čist gol pa pogodio saigrača u nogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor1

    6. mart 2024 | 12:05

    Derbi navijaci, navikli smo na to

  • mm

    6. mart 2024 | 17:54

    Skidajte stolice i stampajte jos karara za sever i jug, sad je prilika da prodate 60 hiljada karata barem, nit je tu uefa da propisuje zakrcene prolaze nit ima razloga da ne zaradite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA