≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se spektakl na Marakani: Zvezda rasprodala sve karte za derbi, pušta se u prodaju i dodatni kontigent

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dugo nije viđeno ovako veliko interesovanje na obe strane, i čini se da su tu svi uslovi da stadion bude ispunjen u maksimalnom kapacitetu

  • 9
Delije napravile atmosferu na Severu Foto: Telegraf.rs

Sve ljubitelje fudbala u Srbiji, u subotu, 9. marta od 17.00 očekuje novi "praznik", pošto će na stadionu "Rajko Mitić" biti odigran 172. večiti derbi.

Dugo nije viđeno ovako veliko interesovanje na obe strane, i čini se da su tu svi uslovi da stadion bude ispunjen u maksimalnom kapacitetu.

To potvrđuje i činjenica da je Zvezda rasprodala sve karte za derbi koje su bile u prodaji, što na blagajnama, što onlajn putem.

Ipak, navijači crveno-belih koji nisu bili u mogućnosti da kupe kartu do sada, imaće još jednu priliku.

Kako je nezvanično potvrđeno našem portalu, Zvezda će u četvrtak pustiti dodatni kontigent od 1.000 karata za severnu tribinu, a s obzirom na interesovanje koje vlada, verovatno će i to "planuti" u kratkom roku.

Uz to, treba istaći i da kod navijača Partizana vlada ogromno interesovanje, te se očekuje i da njihovi sektori na južnoj i istočnoj tribini budu puni.

Čini se da je sve spremno za novi "praznik fudbala", i nema sumnje da nas očekuje spektakl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    6. mart 2024 | 15:00

    Samo naivci i plaćeni navijači mogu da gledaju ovi smejuriju koja se zove "derbi" i Super liga! Ovakav fudbal već 10-15 godina nema veze sa sportom i svim onim što je njemu blisko!

  • taifun

    6. mart 2024 | 14:18

    Ne dolazi institucija svaki dan. Nisu bili ažurni ni na Evropskim utakmicama kao što će biti ovaj derbi, to je samo pokazatelj kompleksa. Praštam im sve ove nameštene titule neka uzmu još 10, činjenica je da Partizan puni stadion na svakom gostovanju od početka sezone dok fmpovci prvi put to čine baš protiv Partizana, dolaze zbog Partizana.. Lepo Lepo

  • Džontra

    6. mart 2024 | 14:40

    "Rasprodala sve karte,pušta se dodatni kontigent "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA