Vreme čitanja: oko 1 min.

Mijatović ljut na igrača Reala, pomenuo je i grešku sudije iz BiH: "Da se nama to desilo..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Vinisijus je lako mogao da dobije crveni karton u sredu veče

  • 0
Predrag Peđa Mijatović, Restoran Marinada, Intervju Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović kritikovao je napadača Reala Vinisijusa Žuniora zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Lajpcigom!

Mijatović, koji je tokom karijere bio igrač i funkcioner Madriđana, složio se na neki način da je Brazilac mogaod a dobije crveni karton - što bi i te kako promenilo stanje na terenu.

Gostujući u emisiji španskog lista "AS", Mijatović se dotakao i prvog meča i greške koju je Irfan Peljto, sudija iz BiH, napravio.

- U ovakvom takmičenju ne razumem takvo ponašanje, baš kad se mislilo da se ovaj dečko malo smirio napravio je ovakvu stvar i ovo me baš iznenadilo - rekao je Crnogorac i dodao:

- Moram da kažem još jednu stvar, zamislite da je u prvoj utakmici gol koji je poništen Lajpcigu poništen Realu svi bismo govorili da nas UEFA ne voli i da su svi protiv nas. Treba biti objektivan, ovaj Vinisijusov potez je posledica frustracija i mora biti mirniji jer može da ostavi ekipu sa deset igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA