Vreme čitanja: oko 2 min.

Miladin Stevanović: Gostovanje u Lučanima jedno od najzahtevnijih u sezoni

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miladin Stevanović: Gostovanje u Lučanima jedno od najzahtevnijih u sezoni

  • 0
Miladin Stevanović Foto: FK Čukarički

Fudbaler Čukaričkog Miladin Stevanović izjavio je da očekuje težak meč sa ekipom Mladosti u Lučanima u 24. kolu Superlige.

- Uvek nezgodno gostovanje, bez obzira na kojoj poziciji se Mladost nalazi. Igrao sam više puta tamo i uvek je bilo izuzetno teško. Bilo je više onih mečeva sa malo golova, ali pamtimo na primer i našu pobedu od 4:3 u Lučanima. Bio je to jedan od najuzbudljivijih mečeva koje sam odigrao u karijeri - rekao je Stevanović, saopšteno je iz kluba.

Utakmica između Mladosti i Čukaričkog biće odigrana sutra od 18.30 časova.

- Mladost svake godine ima iskusan tim, sa dobrim igračima koji su godinama unazad u Superligi. Znamo šta nas tamo čeka, ove sezone Lučanci igraju odlično, pogotovo u drugom delu sezone. Čeka nas najzahtevniji meč u ovom periodu sezone, uz gostovanje Crvenoj zvezdi - dodao je fudbaler Čukaričkog.

Ekipa sa Banovog brda je u prva četiri kola nastavka sezone u Superligi Srbije ostvarila tri pobede uz jedan poraz.

- Cilj nam je bio da dobijemo te tri utakmice i da odigramo što bolje i na strani protiv Zvezde, da osvojimo neki bod. Nismo uspeli na stadionu 'Rajko Mitić', odigrali smo lošije protiv veoma kvalitetenog rivala. Opet, svesni smo da je i u nekim drugim mečevima igra mogla da bude bolja, ali sada su najbitniji bodovi. Posebno zbog činjenice da rivali nisu bili nimalo naivni, odradili smo dobar posao. Ali, ne zadovoljavamo se time, uvek može bolje i Čukarički uvek tome teži - naveo je Stevanović.

On je istakao da ga raduje karakter ekipe Čukaričkog.

- Ovde sam već šest godina, a teško da bih mogao i da nabrojim koje smo sve utakmice uspeli da preokrenemo. Poslednje dve u tom nizu bile su protiv Železničara i Napretka. Odlična stvar je što ekipa u svakom trenutku veruje u pobedu, posebno u mečevima kad se 'lomi' sezona - rekao je Stevanović.

Čukarički se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 38 bodova.

- Uvek su najbitnije naše utakmice, a pogledamo i šta su konkurenti uradili. Jesmo malo odmakli, ali tek nas čeka težak raspored, posebno posle prvenstvene pauze. Gledamo i ispred sebe, jeste TSC nama pobegao, ali ima još mnogo da se igra. Za sada je fokus samo na utakmici u Lučanima - zaključio je Stevanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Evrogol fudbalera IMT-a: Sa 30 metara "pocepao" mrežu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA