Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prštalo" u LE: "Petica" Liverpula, "poker" Rome, Leverkuzen se u nadoknadi izvukao protiv Karabaga

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roma je na domaćem terenu "razbila" Brajton

  • 1
Darvin Nunjez, Liverpul Foto: Profimedia

Odigrane su tri utakmice osmine finala Lige Evrope u terminu od 18.45, a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu i te kako su imali šta da vide.

Fudbaleri Liverpula došli su do ubedljive pobede nad Spartom u Pragu sa 5:1. Sve je bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta, kada su Redsi vodili 3:0, a centralna figura meča, bio je Darvin Nunjez, koji je uspeo u dva navrata da se upiše u strelce.

Vodeći gol bio je delo Aleksa Mek Alistera sa bele tačke, dok je u drugom poluvremenu pogodio i Luis Dijaz, kao i Dominik Soboslaj, a jedini gol za Spartu bio je autogol Bredlija.

Roma je na domaćem terenu "razbila" Brajton sa 4:0. Povela je "Vučica" preko Dibale u 13. minutu, a do poluvremena je pogodio i Lukaku, da bi u drugih 45 minuta, trijumf potvrdili i Manćini i Kristante.

U trećem meču u ovom terminu, Bajer iz Leverkuzena uspeo je da izvuče remi sa Karabagom - 2:2. Imali su domaći 2:0 nakon prvih 45 minuta, ali je Leverkuzen u nastavku pojačao ritam, te je u 70. minutu smanjio rezervista Virc, a potom Šik, koji je takođe ušao sa klupe u nadoknadi doneo remi "Farmaceutima".

U nastavku večeri, biće odigrana još četiri preostala meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enfild

    8. mart 2024 | 10:13

    Волео бих да Клоп освоји лигу Европе и постане први тренер који је освојио све трофеје са једним клубом који би ушао у историју и отишао као краљ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA