≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prvo moram nešto da kažem": Gospodski potez Duljaja pred konferenciju, pomenuo je Zvezdu i Vojvodinu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskoristio je Duljaj priliku da čestita rođendane beogradskim i novosadskim crveno-belima

  • 1

Tokom konferencije za medije pred 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde, trener Partizana Igor Duljaj napravio je jedan gospodski potez pre razgovora o onome šta njegovu ekipu očekuje u subotu.

Naime, Duljaj je iskoristio priliku da čestira rođendane Crvenoj zvezdi i Vojvodini i tako pokazao da rivalstvo treba da postoji samo na terenu. Takođe, čestitao je i svim damama 8. mart.

- Prvo moram nešto da kažem, zbog medijske tišine koja je vladala nisam bio u prilici da čestitam SD Crvena zvezda 79. rođendan kao i FK Vojvodina 110 godina postojanja. To je ono što bi trebalo da se radi, umesto da se pišu neka saopštenja. Želim im puno uspeha, jer to znači da ćemo, ako oni budu bolji, i mi iz nas uzvući ono što je najbolje - poručio je Duljaj.

Podsetimo, Zvezda i Partizan će u subotu od 17 časova odigrati pomenuti duel, a već je poznato da je stadion rasprodat i da će tribine biti pune.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA