Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Dinama iz Zagreba se oprostio od reprezentacije Severne Makedonije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima samo 33 godine

  • 0
FK Dinamo Zagreb - Red Bul Salzburg Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Dinama iz Zagreba Arijan Ademi odlučio je da posle 10 godina stavi tačku na reprezentativnu karijeru i oprosti se od dresa Severne Makedonije, a njegovu odluku potvrdio je i selektor ove zemlje, Blagoja Milevski.

- Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija, koji je iz ličnih razloga odlučio da stavi kraj na reprezentativnu karijeru. Imao sam razgovor sa Arijanom. Nedostajaće nam i kao čovek i kao fudbaler. Kategoričan je u svojoj odluci - rekao je Milevski.

Vezista Dinama dao je nemerljiv doprinos reprezentaciji, a selektor Severne Makedonije je istakao da je fudbaleru predložen i oproštajni meč. Još uvek nije poznato hoće li se to desiti na meču sa Hrvatskom 3. juna ili nekoj od narednih utakmica.

- Predložili smo da mu organizujemo oproštajnu utakmicu, njegova je odluka da li će se to desiti na utakmici protiv Hrvatske 3. juna ili na prvom meču u Skoplju - podvukao je Milevski.

Podsećanja radi, Ademi ima 33 godine, a reprezentativni dres prvi put je obuko 10. septembra 2014. godine, protiv Luksemburga.

Takođe, Ademi je bio član reprezentacije koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu 2021. godine i tako postigla najveći uspeh u istoriji.

Za 10 godina sakupio je 33 nastupa za Severnu Makedoniju, a uspeo da se četiri puta upiše u strelce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA