Vreme čitanja: oko 1 min.

Ironični Ivica Kralj: "Oduševljen sam suđenjem u derbiju!"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je rekao i da očekuje da navijači pozdrave ovog sudiju, ali kako kaže, i njemu slične

  • 25
Ivica Kralj Foto: Marko Jovanović

U subotu, 9. marta je odigran novi večiti derbi, ovoga puta 172. po redu između Crvene zvezde i Partizana, gde nije bilo pobednika na Marakani - 2:2. Posle meča je teško reći ko može da bude zadovoljan ili nezadovoljan, ali, čini se kao da crno-beli mogu da budu srećniji.

Posle meča se na udaru našao i sudija Pavle Ilić, koji je ruku na srce imao i nekoliko poprilično diskutabilnih odluka tokom čitavog meča, što je potvrdio i sudijski ekspert Zdravko Jokić odmah nakon završetka derbija.

Samo dan kasnije, o samom derbiju je govorio i Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

- Ulog je bio veliki i to se videlo od prvog trenutka. Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više, međutim, slađi bod je pripao nama - rekao je Kralj za MozzartSport.

On se potom osvrnuo i na poslednjih 30 minuta utakmice.

- Nije bilo lako poslednjih skoro 30 minuta, koliko se igralo, uključujući i nadoknadu, kad smo ostali sa desetoricom. Vidim da se to ne pominje preterano, ali ne bih da se zaboravi. Kao da se olako prelazi preko tog detalja, a videli ste kako je Severina zaradio drugi žuti i da je borba do kraja bila neravnopravna. Zato sam ponosan na navijače, igrače, kompletan stručni štab i čestitam im na velikoj energiji uloženoj tokom subotnjeg derbija

Na kraju, Kralj je govorio i o sudiji.

- S obzirom da mi je pre dva dana istekla suspenzija ne bih ulazio u neke stvari, ali... Oduševljen sam kako je sudio derbi, znam ga od ranije, dobro sam znao šta mogu da očekujem. Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. mart 2024 | 15:51

    A jel si odusevljen vasom igrom i valjanjem po travi..?

  • zvezdaš

    10. mart 2024 | 16:16

    Nekoliko prilika više, šta čovek prica. Zvezda 20 šuteva, partizan 2 statistika kaže, i on kaže nekoliko prilika više. A koliko precki i stativa, i sto ie najbolji igrač partizana golman🙂🙂🙂. Šta ovi partizanovci pričaju, pa to ie sou

  • nesa bg

    10. mart 2024 | 15:49

    Indijanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA