Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigla kritika i Zvezde na sudije u 172. večitom derbiju, traže penal: "Kako ovo VAR i arbitar nisu videli?!"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne prestaje "rat saopštenjima"

  • 43
FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: X / ZvezdaTV

Iako je prošao čitav dan otkako je odigran 172. večiti derbi, gde su Zvezda i Partizan remizirali sa 2:2, ne prestaje da se "kuva" u javnosti, te nakon pridike crno-belih na račun sudije, isto je stiglo i od strane crveno-belih!

Partizan se već požalio sa snimkom na kom ističu da je Šerif Endiaje postigao gol rukom, a sada kritika na račun sudija dolazi i od strane Crvene zvezde.

Oni su putem svog zvaničnog naloga "ZvezdaTV" okačili i jedan snimak, na kom se vidi kako Naser Điga nakon udarca ulazi u duel sa Svetozarom Markovićem, posle kog pada. Zvezda smatra da je ovde bio faul, što su istakli i u tom mini-saopštenju.

- Zbog konstantnih pritisaka i spinova u medijima da je jedan tim povlašćen, sudije više ne smeju da dosude čist jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Žestok faul nad Đigom dok je lopta još bila u terenu. Kako ovo ni sudija ni VAR nisu videli ostaće večita enigma - stoji u poruci Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    10. mart 2024 | 18:56

    Pa ovo ako je prekrsaj ja sam lud, pa pao je poslije šuta 3 sekunde, ali kako je ovaj sudio pravo cudo je da nije penal.

  • terza1.

    10. mart 2024 | 19:27

    Klasičan pokušaj da sudija dosudi čuveni zvezdanaesterac. On bi to i učinio ali je lopta već odletela izvan stadiona u ruke duha koji lebdi.

  • Uputio

    10. mart 2024 | 18:58

    Je šut. Lopta je bila van terena već

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA