Vreme čitanja: oko 1 min.

Juventus bez Vlahovića nije isti: Staroj dami samo bod, Dušan morao da propusti meč zbog kartona

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

To znači da je Juve sada treći na tabeli iza Intera i Milana

  • 2
FK Juventus Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa odigrali su "samo" nerešeno sa Atalantom u jednom od derbi mečeva 28. kola Serije A na domaćem terenu u Torinu, iako su u jednom momentu imali i čitav plen u svojim rukama - 2:2 (0:1).

Gledali smo efikasan fudbal sa dosta dinamike i uzbuđenja, a duel je zbog kartona morao da propusti i naš Dušan Vlahović, koji je u petak viđen u Milanu na meču Olimpije i Partizana pokraj klupe crno-belih.

Poveo je gostujući tim pomalo iznenađujuće pred sam kraj prvog poluvremena u 35. minutu preko Kopmajnersa na asistenciju Pašalića, a Stara dama je reagovala u drugom delu.

Prvo je Kambijaso u 66. minutu izjednačio rezultat, da bi Arkadijuš Milik samo četiri minuta kasnije doveo stadion u Torinu do ekstaze na dodavanje Mekenija, koji je bio asistent i za prvi pogodak.

Ipak, vrlo kratko je trajala ta radost, jer je opet Kopmajners rešio da pokvari žurki i da postavi, ispostaviće se, konačan rezultat ovog meča golom iz 75. minuta.

Sada je Juve na trećem mestu iza Intera i Milana, a ima 58 bodova, dok je Atalanta na deobi petog mesta sa Romom sa 47 bodova i identičnom golom razlikom od +19 uz jedan postignut i primljen gol manje od Vučice.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA