Vreme čitanja: oko 1 min.

Real demolirao Seltu i opet pobegao Đironi na +7: Tim iz Viga sam sebi pucao u noge, postigao dva autogola

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo sreće danas za ekipu Selte

  • 2
FK Real Madrid Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Reala ostvarili su veoma ubedljivu pobedu u okviru 28. kola španske Primere, čime su ponovo pobegli drugoplasiranoj Đironi na sedam poena prednosti u borbi za titulu. Večeras, Selta iz Viga nije imala ama baš nikakve šanse u Madridu - 4:0 (1:0).

Može se reći da je tim iz Viga sam sebi pucao u noge, jer je postigao ne jedan, nego dva autogola na ovoj utakmici. Real je samo odradio svoj deo posla.

Već u 21. minutu Vinisijus Žunior je spremno dočekao odbitak i poslao loptu u mrežu, čime je "načeo" Seltu, koja se potom raspala u završnici utakmice.

Prvo je Guaita uspeo da smesti loptu u svoju mrežu u 79. minutu posle jako nespretne reakcije, da bi u 88. minutu i Karlos Domingez uradio istu stvar.

Na kraju je mladi Arda Guler uspeo da smesti loptu u mrežu, što je oduševilo njegove saigrače, koji su burno proslavili gol, jer je ušao na teren samo pet minuta ranije.

Real sada ima 69 bodova, sedam više od Đirone koja je druga, dok je Selta na 17. mestu sa 24 boda i dva više od Kadiza koji je prvi ispod crte.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA