≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lud okršaj Fjorentine i Rome: Viola promašila penal za 3:1, Svilar heroj, Vučica dala gol u 95. minutu za bod!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok za domaće

  • 0
FK Roma, Husem Auar Foto: Tanjug / AP

Kakav šou su nam priredili večeras Fjorentina i Roma. Može se reći da su ljubitelji fudbala, ali i svi na stadionu "Artemio Franki" dobili ono za šta su platili ulaznice - pravi fudbalski užitak. Na kraju je viđena podela bodova kojom daleko više može da bude zadovoljna Vučica - 2:2 (1:0).

Fjorentina je imala veliku šansu da zatvori meč dosta ranije, ali je promašila penal i zbog toga je kažnjena duboko u nadoknadi vremena, pa će umesto tri boda morati da uzme samo jedan.

No, krenimo renom. U 18. minutu je Ranijeri doneo prednost Violi golom na asistenciju Gonzalesa, što je bio rezultat koji je bio aktivan na poluvremenu. Roma je ipak izjednačila na 1:1 pogotkom Husema Auara početkom drugog dela igre u 58. minutu meča.

Vrlo brzo se oporavila Fjorentina, pa je tako Mandragora u 69. minutu uzvratio i postigao drugi pogodak. A posao je mogao da bude gotov samo deset minuta kasnije...

Međutim, Biragi je od junaka postao tragičar. Doneo je odluku da preuzme odgovornost i izvede penal, ali je bio neprecizan, tako da je Roma ostala u životu. Na golu je bio Svilar.

I u 95. minutu je stigla kazna zato. Ljorente je u jednom od poslednjih napada na asistenciju Endike uspeo da zatrese mrežu za veliku radost navijača i igrača Rome. Ovaj bod će im mnogo značiti u borbi za evropska takmičenja.

Posle meča u Firenci, Roma je skočila na peto mesto sa 48 bodova, tri manje od Bolonje, dok je Fjorentina ostala osma sa pet poena manje.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA