≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šou program: Sudija isključio igrača Viljareala zbog udarca glavom, a zatim i fudbalera Betisa jer je folirao

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viljareal je slavio pobedu posle preokreta

  • 0
FK Betis - FK Viljareal Foto: Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ko je večeras seo da pogleda poslednji meč nedeljnog programa u španskoj Primeri - nije se pokajao. Fudbaleri Viljareala su u spektaklu koji je doneo pet golova, dva crvena kartona i preokret savladali Betis na "Benito Viljamarinu", te ih tako "zakočili" u evropskoj borbi - 2:3 (2:1). 

Najviše se priča o detalju iz 70. minuta kada je Alberto Moreno napravio skandal tako što je u manje od 30 sekundi dobio dva žuta kartona zbog nesportskog ponašanja, a potom je glavom nokautirao Avilju iz Betisa koji je završio na zemlji.

Sudija Abel Ernandez nije imao dilemu oko toga, a onda je foliranje Avilje i izležavanje na zemlji dovelo do toga da arbitar i njemu dodeli karton, a samim tim ga isključi!

Bilo kako bilo, što se tiče samog toka dešavanja, u 30. minutu je Rodrigez doneo prednost Betisu na asistenciju Karvalja, posle čega je deset minuta kasnije usledilo poravnanje iz pogotka Baene.

Međutim, Betis je ipak na poluvremenu imao prednost, pošto je Vilijan Hoze iskoristio sjajan pas Fornalsa i ponovo je uspeo da zatrese mrežu.

U nastavku, totalno drugačija slika. Betis kao da nije izašao na teren, tako da je počeo i sam sebi da "puca" u noge. Papastatopulos je u 48. minutu prvo ubacio loptu u svoju mrežu, da bi sjajni Serlot nastavio svoju seriju golom u 67. minutu meča.

Do kraja nismo videli golove, ali jesmo pomenuta isključenja.

Betis je sada na sedmom mestu sa 42 boda, dok je Viljareal posle treće vezane pobede uspeo da se popne do 11. pozicije sa 35 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Severina dobio crveni karton: Zbog ovoga je Partizanov veznjak izbačen iz igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA