≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "pecnula" Partizan zbog poteza na treningu i odgovorila na "ankete" večitog rivala

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli reagovali na društvenim mrežama

  • 4
FK Crvena zvezda Printskrin: Instagram.com/zvezda_tv_

Kao što to obično biva, posle večitog derbija se nekoliko dana priča o tome. Jedni žale za prilikama, drugi pričaju o suđenju, navijači širom sveta se dive ambijentu i atmosferi, a klubovi se prepucavanju preko društvenih mreža ili javno u izjavama.

Partizan je posle meča bio kivan na sudiju Pavla Ilića, najviše zbog drugog žutog kartona koji je svirao Ksanderu Severini kada je laktom udario Šerifa Endiajea u skoku.

Potom se na mrežama pojavio i snimak gola Endiajea, gde je Partizan tvrdio da je gol postigao rukom i ta tvrdnja je išla čak i od zvaničnog profila crno-belih na društvenim mrežama, sve dok se nije pojavio snimak iza gola, koji je otklonio sve dileme da je gol postignut regularno - ramenom.

Dok je postojala sumnja da je Zvezdin napadač gol dao rukom, crno-beli su bili aktivni na mrežama sa nekoliko anketa, kojima su pecnuli rivala i sudiju.

Partizan je na Instagramu pitao Da li je Endijaje postigao gol glavom ili rukom, a potom je pitao i da li je Hvang u momentu kada je oborio Kalulua bio poslednji igrač odbrane ili ne.

FK Crvena zvezda Printskrin: Instagram.com/zvezda_tv_

Sada je Zvezda preko svog naloga za Zvezda TV uzvratila rivalima, jer je posle snimka na Instagramu sa treninga, gde je došlo do duela Kange i Olajinke, gde su upitali da li je žuti karton zaslužio Kanga ili Olajinka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zvezda TV (@zvezda_tv_)

(Telegraf.rs)

Video: Hvang perfektno pronašao Endiajea u šumi fudbalera Partizana i izjednačio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA