≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda i Partizan dobili sudije u 25. kolu: Crno-beli sa "debitantom", a evo ko sudi crveno-belima u Nišu...

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Interesantna sudijska postava

  • 4
Marko Ivković Foto: MN Press / Marko Metlas

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su remizirali u utakmici 24. kola Superlige Srbije, gde su odigrali večiti derbi koji je završen sa 2:2, dok, ih već čekaju i dueli u okviru 25. kola, gde će crno-beli ugostiti Napredak, a crveno-beli će gostovati u Nišu.

Partizan ima i dosta težak zadatak, pošto neće moći da računa na Mateusa Saldanju i Svetozara Markovića, koji su sa povredama igrali i derbi, te sada neće moći da pomognu svojoj ekipi protiv neugodnog protivnika.

Crno-beli su takođe u susret ovom meču dobili i arbitre za duel. Glavni sudija na meču će biti Nikola Radaković, dok će mu pomagati Svetozar Živin i Dragan Peranović, a četvrti sudija je Predrag Janjuš. U VAR sobi će sedeti Momčilo Marković i Miloš Karadžić.

Zanimljivo je da Radaković još nije sudio Partizanu ove sezone.

Crvena zvezda će protiv Radničkog u Nišu imati "starog znanca", jer im pravdu deliti Marko Ivković, sudija koji je dosudio i dva jedanaesterca protiv Čukaričkog u 22. kolu.

Ivkoviću će pomagati Marko Đuričić i Milorad Jovanović, a četvrti sudija je Nikola Đorđević. U VAR sobi će sedeti Danilo Nikolić i Nikola Đorović.

(Telegraf.rs)

Video: "Jagoda" motri sa severa: Spektakularna koreografija Delija i poruka da se naježiš!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    11. mart 2024 | 17:19

    E jesu ih nastelili! To ako nije kiksnuo u derbiju da kiksne protiv Napretka! A sto se tice povreda Saldanja nije povredjen vec ga je pekar izostavio da bi opravdao njegovu izmenu u derbiju. Uvideo je on da su pravi navijaci Partizana skontali sta on radi.

  • E

    11. mart 2024 | 16:51

    Sada će Franjini glodari orkestrirano plač i pritisak na sudiju,da se osiguraju za svaki slučaj.

  • Pera

    11. mart 2024 | 21:38

    Ovi kaparisali Ivkovića do kraja sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA