Vreme čitanja: oko 2 min.

Hrvatski klub posle skandaloznog snimka blatnjavog terena: "Ponosni smo, ovim se mnogi ne mogu pohvaliti"

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kroacija iz Zmijavaca se oglasila zvaničnim saopštenjem

  • 2
Hrvatski teren, blato, Kroacija Zmijavci Foto: Tiktok - Printscreen - riswagalen8

Fudbalski Balkan je ovih dana "zaintrigirao" snimak iz Hrvatske na kojem se može videti potpuno blatnjav teren Fudbalskog kluba Kroacija Zmijavci, koji je gotovo potpuno neuslovan za igru, a na kojem se lopta ipak nekako kotrljala. 

U poslednjim momentima utakmice sviran je i penal za Kroaciju na meču protiv Zrinskog iz Osječkog, a Antonio Prskalo nije uspeo da lepo šutne loptu, a sve zahvaljujući pomenutom blatu.

Zbog toga se oglasio i klub iz Zmijavaca zvaničnom saopštenjem u kojem pomalo ironično kaže da je ponosan na sve što je uradio ove sezone, te da se radi sve da se teren nekako sanira.

- Podstaknuti medijskim objavama, komentarima i mišljenjima vezano za stanje travnjaka na našem stadionu za vreme jučerašnje utakmice naše prve ekipe, uprava FK Kroacija Zmijavci prihvata sve konstruktivne kritike iz kojih uvek izvlači maksimum onog što može, kako po pitanju infrastrukture tako i po pitanju ostalih stvari vezanih za funkcioniranje kluba.

Možda malo neobično za napisati u ovome trenutku, ali baš zato što je takav trenutak mi ćemo reći - PONOSNI SMO, a nastavkom teksta će vam dosta toga biti jasnije.

Naš klub ima šest omladinskih kategorija od kojih su četiri trenutno na prvim mestima u svojim takmičenjima.

Naš klub je samo za vreme zimskog prelaznog roka imao transfere svoja tri igrača u klubove iz prve lige.

Naš klub je jedan od najposjećenijih i najpraćenijih u svojoj ligi.

Naš klub je već pet godina u ovoj ligi, samim tim se odavno nametnuo kao centar razvoja mladih igrača i trenera.

Sama činjenica da su okosnica tima domaći igrači te da igramo na vlastitom terenu je nešto čim se ne može pohvaliti puno klubova - napisali su iz Kroacije iz Zmijavaca.

@riswagalen8 Koji teren 😆 #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok #hrvatskatiktok🇭🇷 #balkan #fyp #foryou #riswag ♬ original sound - riswag

Dodaju da će se sanacija terena odviti u narednim nedeljama.

- Tema infrastrukture i kvaliteta rada omladinskog pogona je temelj za održivost, ne našeg kluba nego svih onih iz ruralnih sredina.

Svesni smo i uslova licenciranja te napominjemo da sanacija travnjaka kreće posle zadnjeg kola.

Dodatno, u saradnji sa lokalnom samoupravom je već dobijena građevinska dozvola, te je osigurana sva potrebna dokumentacija za unapređenje infrastrukture.

Čvrsto verujemo da će i ova poruka biti pozitivno prihvaćena od strane vodstva saveza i da ćemo što pre našoj prvoj ekipi, kao i deci omogućiti izvlačenje iz blata i trčanje po malo boljim travnjacima - dodaje FK Kroacija.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Partizana "opkolili" sudiju Ilića posle derbija: Imali su šta da mu kažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA