Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato koliko će Dragović odsustvovati posle povrede na derbiju: Zvezda bez kapitena na bitnim mečevima

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je za Milojevića dobra stvar jeste da pauza neće biti duža

  • 1
Aleksandar Dragović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović imao je dva peha jedan za drugom na poslednje dve utakmice. Najpre je povredio list na meču protiv TSC-a i morao je u 30. minutu da napusti teren, da bi potom morala da bude angažovana i čuvena doktorka Marijana, kako bi ga oporavljala.

Na kraju je kapiten Zvezde uspeo da se oporavi za 172. večiti derbi, gde je zaigrao od prvog minuta, ali je ponovo morao van terena pre vremena i ponovo je u 30. minutu doživeo povredu, ovoga puta posle duela sa Mateusom Saldanjom, nakon čega je povredio rame i nije mogao da nastavi meč.

Videlo se da je Dragoviću teško što zbog povrede mora van terena. Ipak, ono što je dobro za njega i Vladana Milojevića jeste da neće mnogo odsustvovati.

Naime, kako je potvrđeno Telegrafu, Dragović je lakše povređen i biće van terena oko nedelju dana, pa će propustiti vanredno kolo koje se igra već u sredu, kada Zvezda gostuje Radničkom iz Niša, a potom i meč protiv Radničkog iz Kragujevca na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Dragović zbog povrede izlazi iz igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA