≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neviđena svađa Savićevića i bivšeg igrača Partizana uživo u emisiji: "Pojma ti nemaš, ko tebe uopšte zna?!"

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dejan Savićević i Dejan Petković Džaja su sukobili mišljenja na crnogorskoj televiziji

  • 18
Dejan Savićević Foto: RTCG / Printscreen

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Dejan Savićević imao je burno gostovanje na jednoj crnogorskoj televiziji, gde je imao mini "sukob" sa bivšim igračem Partizana, Dejanom Petkovićem Džajom sa kojim je i prethodnih godina umeo da "zarati" pred kamerama.

To je bio slučaj i ovog puta, pošto je Peković često umeo da kritikuje rad Fudbalskog saveza Crne Gore i dešavanja u tamošnjem fudbalu, što se naravno Savićeviću nije nimalo dopadalo.

I jedan i drugi su dovodili u pitanje kredibilitet onog koji je bio sa druge strane, a sve se zakuvalo onog momenta kada je Savićević spomenuo Mojaša Radonjića koji je bio selektor mladog tima Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

- A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gde je Mojaš igrao? - rekao je Savićević, na šta je ovaj odgovorio:

- Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost... - što je dodatno iznerviralo Savićevića.

- Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji!

@cgsportme Dio diskusije Dejan Savićević - Dejan Džaja Peković u Fudbal festu. Peković optužio Savićevića da je glavni krivac za stanje u fudbalu, Savićević mu poručio da ga bez emisije niko ne bi znao i demantovao navode. 📸RTCG ♬ original sound - CGsport

- Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vredim više. To su milionski ugovori! - jasan je bio Džaja.

- Milionski ugovori? Ne verujem baš - rekao je Savićević, a onda je sve "eksplodiralo".

- Je l' ti znaš? Ja znam 100 puta bolje sve od tebe u Savezu - rekao je Savićević, a Džaja je tada besno reagovao.

- Ti pojma nemaš za te stvari otkad... - dobacivao je Petković.

(Telegraf.rs)

Video: Savićević prelistava kultne fotografije karijere:Pocepao je igrača Partizana, pokazao svoju sliku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milova zakrpa

    12. mart 2024 | 02:34

    E moji naivni srbi...Divite se ovom Savicevicu Milogorcu i mrzitelju srba i Srbije! Bio je dobar igrac ali kao covek nula,tipicna crnogorcina puna sebe ,naduvan i prgav a u sustini obicna kesa. Savicevic je dno dna i svi koji ga znaju u njegovom okruzenju to ce vam potvrditi!

  • Zvezdina zvezda?

    11. mart 2024 | 23:32

    Bio si genije na terenu, ali mi je jasno zašto nikad nisi postao 6. Zvezdina zvezda. Ne moraš baš da potcenjuješ nekoga da bi dokazao koja fudbalska veličina si bio... Ugledaj se na Rajka Mitića!

  • Žaro Drpljanin

    11. mart 2024 | 23:08

    Ovaj Petković isfustrirana osoba.Treba da se digne i pokloni Savićeviću.Kolko god mi nešo prebacujemo na FSCG,Mi boljega nemamo niti će mo imati.Jedini koji bi mu mogo konkurisati jeste Mijatović.Ali on pametan i nije više u fudbalu.U CG se ne dešava ništa što se ne dešava širom Svijeta.Neznam šta će to Geniji da se pojavljuje na TV pogotovoda imat sagovornika ovakvog narcisa nepoznatog u javnost .Ko je ovaj Dejan Petković.Za Savićevića znaju na svim kontinentima.Ovog Petkovića skoro niko i ne poznaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA