Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je večeras igrao na Lacio, opet je pare bacio: Treći vezani poraz za tim sa Olimpika, Udineze uzeo bodove

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napeta utakmica u Rimu

  • 0
FK Udineze Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Lacija ponovo su razočarali svoje navijače, pošto su izgubili i treću utakmicu u nizu u Seriji A i to od ekipe Udinezea, koja se bori za opstanak u najjačem društvu u Italiji na domaćem terenu - 1:2 (0:0).

Posle prvog poluvremena koje nije donelo golove, Udineze je u drugo ušao dosta aktivniji i već posle dva minuta je stigao do pogotka preko Luke.

Međutim, još samo dva minuta kasnije Đaneti je smestio loptu u svoju mrežu, što je donelo kratkotrajni osmeh za navijače Lacija, a to kažemo zato što je već u 51. minutu na semaforu stajala prednost za Udineze.

Razlog je taj što je Zaraga smestio loptu u mrežu na asistenciju Florijana Tovana, a taj rezultat je ostao aktivan do kraja meča.

Udineze je potom dobijao žute kartone kao na traci - čak šest do kraja utakmice, a Perez je dobio dva, tako da je na kraju bio i isključen i Lacio je u završnim momentima igrao sa igračem više.

Nije to iskoristio, tako da se sada dodatno udaljio od Evrope i sedi na devetom mestu sa 40 bodova, dok je Udineze na 13. mestu sa 27.

(Telegraf.rs)

Video: Delije "zapalile" severnu tribinu: Pogledajte piro šou Zvezdinih navijača na derbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA