Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović primio dva gola i dobio žuti karton, ali je Čelsi slavio: Plavci srušili Njuku u derbiju "sredine"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oba tima su tačno na polovini tabele u ovom momentu

  • 0
FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Čelsija savladali su Njukasl u derbiju sredine tabele Premijer lige na "Stamford Bridžu". Gledali smo jednu jako zanimljivu utakmicu dva rasterećena tima, gde je ulogu imao i naš golman Đorđe Petrović u dresu Plavaca - 3:2 (1:1).

Jeste on danas dva puta vadio loptu iz mreže, ali je nebrojeno puta uspeo da spasi Čelsi da ne primi još koji pogodak, dok je u 71. minutu zbog zadržavanja igre dobio i žuti karton, možda i malo ranije nego što bi to bilo očekivano.

Rano je Čelsi stigao do gola i to preko Džeksona u 6. minutu kojeg je pronašao ove sezone svemogući Kol Palmer, ali Čelsi nije uspeo da izdrži pritisak Njukasla do poluvremena, pošto je Aleksander Isak dao gol za izjednačenja dva minuta pred pauzu.

U nastavku, sjajni Palmer je postigao i gol i to na asistenciju Fernandeza u 57. minutu meča, da bi Mihailo Mudrik olakšao posao Plavcima svojim novim golom posle solo prodora iz 76. minuta.

Ipak, da navijači malo i zadrhte na "Stamford Bridžu" pobrinuo se Marfi u 90. minutu koji je smanjio na 3:2, ali je time postavio samo konačan rezultat, jer nije bilo dovoljno vremena za gol za bod.

Njukasl je sada na 40 bodova na 10. mestu, dok je Čelsi sa 39 poena na mestu ispod.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Delije "zapalile" severnu tribinu: Pogledajte piro šou Zvezdinih navijača na derbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA