≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo upisao najveći promašaj u karijeri, pa ušao u istoriju i na penale ostao bez LŠ

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Al Nasr "pao" u UAE

  • 1
Kristijano Ronaldo Printskrin: X/@SemperFiMessi

Porugalski napadač Kristijano Ronaldo imao je čudnu utakmicu iza sebe, gde je promašio iz nemoguće situacije, potom ušao u istoriju, a zatim ostao i bez plasmana u Azijsku Ligu šampiona!

Njegov Al Nasr je poražen od Al Aina iz UAE posle penal serije, dok je posle 120 minuta igre bilo 4:3 za Saudijce. Podsetimo, Al Ain je prvi meč takođe dobio jedan razlike.

Imao je Al Ain prednost od 2:0, gosti su smanjili na 2:1, da bi Ronaldo u 61. minutu promašio izjednačenje. Bukvalno je ispred sebe imao prazan gol za 2:2.

Uspeo je Al Nasr da okrene i sa 3:2 ode u produžetke, a tamo je domaćin stigao do izjednačenja pre nego što je Portugalac u 118. iznudio penal, realizovao isti i tako postigao svoj 70. gol u klupskoj karijeri - najviše u istoriji.

A penal serija je bila kriminalna za Ronalda i ekipu, dali su samo jedan gol, dok precizni nisu bili Marcelo Brozović, Aleks Teljes i Otavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA