≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivo! Navijači Partizana zasuli uvredama Uroša Spajića, psuju mu porodicu, njega prozivaju i žele mu povrede

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovome nije mesto u sportu...

  • 68

Iza nas je ostao još jedan večiti derbi u srpskom fudbalu, gde su Zvezda i Partizan podelili bodove na Marakani, ali se i dva dana nakon istog mogu videti obrisi stvari koje su se desile na našem najvećeme stadionu.

Ne prestaje buka oko sudije Pavla Ilića koji se našao na udarima od strane i jednih i drugih, a izuzev njega, na udaru se našao i štoper Crvene zvezde Uroš Spajić, koji je pretrpeo brojne jezive uvrede od strane navijača Partizana.

Sve se odigralo na društvenoj mreži Instagram, gde je Zvezda okačila sliku štopera, a onda su se u komentarima pronašli navijači Partizana koji mu nisu oprostili za izjavu nakon derbija, gde je rekao da Partizan nije došao da igra fudbal.

- Mislim da odavno nije bilko ovako mnogo neiskorišćenih šansi, hvala navijačima i svaka čast momcima na prikazanoj igri, na, po meni, šampionskoj igri. Igrali smo proiv protivnika koji očito nije došao da igra fudbal danas, mislim svaka im čast, osvojili su bod, po to su došli, ali da igramo 90 minuta, a da se valjaju 30 minuta po terenu, to je grehota za ove ljude što su došli danas da gledaju dobar fudbal. Evo, oni slave 2:2, svaka im čast, ali mi nećemo. Ovo je nama kao poraz, ali idemo dalje, nastavljamo dalje, Crvena zvezda treba da teži da igra napadački, da dominira, na kraju će se isplatiti - rekao je Spajić posle derbija.

Zbog ovoga, ubrzo je isprozivan Spajić od strane nekih uticajnih profila na društvenim mrežama koji se bave Partizanom, što je samo podstaklo na mržnju.

- Rak te načeo, smrdo; - Ti si kopile; Došli smo da ti j.... porodicu - samo su neki od komentara, a u nekima mu žele i najgore sportske povrede.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Zvezda došla do gola protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    12. mart 2024 | 08:42

    Pa cackao je mecku sad to mu je sto mu je. Da li ste nekada culi da je Sale Ilic vredjan od strane navijaca Zvezde ? Secate se transparenta sa severa na kraju karijere Saleta ? Zato sto je covek ceo zivot bio korektan i nikada nije vredjao Zvezdu. Tako da kad das ovakvu izjavu kao doticni ne mozes da ocekujes da ce da te maze. Pamet u glavu i da se manje seje mrznja medju navijacima.

  • Vratiće se rode

    12. mart 2024 | 08:37

    Šta očekivati od prostake🤷‍♂️

  • Slobodan

    12. mart 2024 | 08:35

    Podrska za komsu Urosa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA