≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaja pitali o valjanju igrača Partizana na derbiju: "Morate da imate u vidu da smo igrali protiv Zvezde..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Partizana istakao da su njegovi igrači heroji, jer su protiv jakog rivala izdržali više od 30 minuta sa igrače manje

  • 22
Igor Duljaj Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Iako je prošlo nekoliko dana od 172. večitog derbija, i dalje se priča o tome, a jedna od tema koja se potegla nakon utakmice jeste i to da su igrači Partizana trošili vreme i da su se valjali po terenu kako bi se manje igralo.

Upravo o tome je na konferenciji pred meč protiv Napretka iz Kruševca pričao i Igor Duljaj, koji je otkrio i da će Partizan biti ozbiljno oslabljen na ovom meču jer neće igrati Saldanja, Marković, Zahid...

Na kraju konferencije, trener Partizana dobio konkretno pitanje kako gleda na to da se potegla ta tema o valjanju njegovih igrača na derbiju, a on je istakao da su njegovi igrači heroji i da im ne zamera ništa.

- Znate kako, sve je legitimno. Da se neko valja, ne valja. Ali morate da imate u vidu da su igrači Partizana igrali protiv Crvene zvezde i to koliko minuta sa igračem manje, pored svih problema koje smo imali. Što zdravstvenih, što zbog crvenog karotna, ipak ste igrali protiv Zvezde. Tim koji je igrao Ligu šampiona, tim koji ima fantastične pojedince u svojim redovima, tim koji ima ogormnu podršku navijača. Ja da zamerim igračima da se neko valjao? Mogu da kažem da su igrači Partizana veliki junaci, da nisu prodali ni mene, ni sebe, svoje ime, navijače i Partizan. Opet, to je prava sportska priča. Mi nikad nikome ne pretimo, uvek apostrofiram, to pričam od srca.

- Mi treba da budemo primer generacijama koje dolaze iza nas, jer stasavaju nove generacije. Bilo je prelepo videti decu koja su došla da gledaju svoje idole. Roditelji koji su bili na tribinama sa decom, o tome treba da se priča, a ne da se priča o sudiji. Treba da se priča o prelepim golovima, o prelepoj atmosferi, o ljudima koji su došli iz inostranstva, koji su mogli da vide odlične igrače i u jednom i u drugom timu. To vam govorim iz prve ruke, jer se ljudi interesuju i za igrače Zvezde i Partizan. To je ono što mogu da kažem - zaključio je Igor Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj posle derbija: "Igrači Partizana su heroji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. mart 2024 | 13:00

    Severina je iskljucen u 74' minuta a tvoji heroji su od prvog poceli da odugovlace kradu vreme, necete biti prvaci!

  • Marko Radovic

    12. mart 2024 | 11:52

    Sta ima ti kome da se pravdas alo trenericno glupa, albanskim fasistima se pravdas ko su oni u Srbiju udbaska sekta.

  • M01

    12. mart 2024 | 13:08

    Duljaj covjek gromada …..covjek sa karakterom jedno veliko BRAVO 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA