Vreme čitanja: oko 1 min.

Pregazili je i vukli kolima: Bivša devojka poznatog fudbalera ostavljena da se bori za život posle pucnjave

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada Engleskinja jedva preživela posle stravičnih povreda

  • 0
Indijana Vasilev, Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia /Foto: Facebook/Ellie Bentley

Stravična vest stiže iz Amerike, gde se mlada Engleskinja Eli Bentli, bivša devojka fudbalera Indijane Vasileva, koji je svojevremeno igrao za Aston Vilu, borila za život nakon što se našla kao slučajni prolaznik u oružanom obračunu dve grupe na ulici.

Sve se dogodilo 25. februara, kada je izašla iz automobila, kada je počela pucnjava. Ona se sangnula ispod jednog vozila dok pucnjava nije prestala, ali je onda osoba ispod čijeg se automobila krila udarila, pregazila, a zatim je tako vukla nekoliko blokova dalje.

Eli je tvrdila da nije poznavala nijednu stranu umešanu u pucnjavu i da je tu bila samo nesrećni posmatrač.

Njen advokat je rekao da je osoba koja je udarila Eli znala da je ona tu i da je svesno pregazila Britanku. Istraga je utvrdila da je vozilom upravljao 25-godišnji muškarac.

Policija je uhapsila vozača koji je udario Eli, ali se osumnjičeni za pucnjavu i dalje krije.

Eli je bila u intenzivnoj nezi od 25. februara do subote 9. marta, ali će njen oporavak biti dug, jer je zadobila višestruke prelome udova.

- Kao i većina 22-godišnjaka uživala sam u plesu, išla u teretanu, na jogu, posećivala sam dnevno dva ili tri sata fizičkoj kondiciji, a sada ne mogu da pomeram ni ruke ni noge - poručila je ona za San preko svog advokata, a za nju se sakuplja i novac kako bi joj se pomoglo tokom oporavka.

Eli se u SAD preselila sa svojim tadašnjim dečkom Vasilevim, koji je od 2018. godine bio u Birmingemu u mlađim kategorijama Aston Vile. Nakon nekoliko pozajmica, Vasilev se vratio u Ameriku, gde je 2023. postao igrač Sent Luisa, dok je pre toga bio i u Majamiju, za koji sada nastupa Lionel Mesi.

(Telegraf.rs)

Video: Delije "zapalile" severnu tribinu: Pogledajte piro šou Zvezdinih navijača na derbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA