Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan dobio Klub navijača u Rijeci: Dolaziće na utakmice iz Hrvatske, a možda će crno-beli na pripreme tamo

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svemu je posredovao bivši fudbaler Partizana Refik Kozić

  • 10
FK Partizan Foto: FK Partizan

Dok Partizan vodi bitke u Superligi Srbije protiv Crvene zvezde, gde se bori za titulu, u isto vreme su crno-beli dobili i još jedan zvanični Klub navijača, koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri iz cele Istre.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler crno-belog kluba, Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član Upravnog odobra Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja fudbalskog kluba Partizan, Maja Krstajić i legende kluba Rade Zalad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

U p razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija kluba na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA