≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti za Crvenu zvezdu: Vladimir Lučić završio sezonu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vezista se povredio na meču sa TSC-om

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru 25. kola Superlige Srbije odmeriti snage sa Radničkim u Nišu, a pred ovaj duel klub iz Ljutice Bogdana saopštio je nimalo dobre vesti.

Naime, četa Vladana Milojevića će u nastavak sezone ući bez pomoći Vladimira Lučića, koji se povredio na meču sa TSC-om i zaradio rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena.

- FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Vladimir Lučić doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena i u punom takmičarskom ritmu biće za šest meseci.U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi - stoji u saopštenju Zvezde.

Podsećanja radi, pomenuti fudbaler je u crveno-belom dresu do sada zabeležio 30 mečeva, a uspeo je da se i dva puta upiše u strelce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

(Telegraf.rs)

Video: Čuka povela protiv Spartaka golom direktno iz kornera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA