Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos utakmice Partizan - Napredak u Superligi Srbije

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabranici Igora Duljaja žele povoljan rezultat

  • 0
FK Partizan - FK Železničar Foto: MN Press/Marko Metlaš

15Fudbaleri Partizana doćekaće Napredak u okviru 25. kola Superlige Srbije. Crno-beli u pomenuti meč ulaze posle večitog derbija koji je završen rezultatom 2:2.

Trener crno-belih, Igor Duljaj je na konferenciji za medije naveo da će Partizan u ovaj meč ući lišen pomoći bitnih igrača.

Naime, duel sa Kruševljanima propustiće Mateuš Saldanja, Gajas Zahid i Svetozar Marković.

- Što se utakmice tiče, mi imamo dosta problema, postavljalo se pitanje zašto sam vršio izmene, ali neki su igrali polu-zdravi, tako da... Imamo sa problema sa igračima kao što su Saldanja, Zahid i pod znakom pitanja je Svetozar Marković. Saldanja neće biti u protokoolu, on je jedva izdržao i onoliko koliko je igrao. Zahid vuče neke probleme sa zadnjom ložom, tako da smo tu u problemu. Izuzetno važna utakmica, najvažnija po meni, posebno posle derbija gde su igrači ispražnjeni, međutim, oni su onom utakmicom protiv Zvezde kada smo ostali sa igračem manje koliko im je stalo do kluba, do navijača, tako da verujem da ćemo imati snage uz podršku publike, navijača, da ostvarimo naš cilj - rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

Sa druge strane, Napredak pruža dobre partije od kada je na klupu kruševačkog superligaša zaseo Vladimir Gaćinović, dok su u prošlosti umeli da iznenade crno-bele.

Duel između Partizana i Napretka na programu je od 16.55 časova, a direktan TV prenos možete pratiti na kanalu Arena Premium 1.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj pred 172. večiti derbi poslao jaku poruku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA