≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina na krilima Serija sigurna protiv IMT-a: "Stara dama" slavila i pored dva poništena pogotka

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važan trijumf za Novosađane

  • 0
FK Vojvodina Foto: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine savladali su IMT na gostovanju rezultatom 3:1, u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Izabranici Božidara Bandovića su nakon meča protiv Voždovca uspeli da zabeleže još jedan trijumf, a do prednosti su došli u ranoj fazi susreta.

Igrao se 10. minut kada je posle nespretne reakcije Zarija Lambulić pogodio sopstvenu mrežu. Nastavili su Novosađani nakon toga u istom ritmu i uspeli da još dva puta zatresu mrežu, ali su pogoci Vukanovića i Serija poništeni zbog ofsajda.

Nakon 15 minuta igre u nastavku Zadi je iskoristio asistenciju Radulovića i duplirao prednost svog tima. Vojvodini je posao bio olakšan jer je od 59. minuta imala igrača više posle isključenja Rogića.

Ipak, domaći sastav je preko Lukovića uspeo da unese neizvesnost u meč, ali je u nadoknadi susreta Seri svojim drugim golom rešio susret i doneo gostima vredna tri boda

Što se plasmana na tabeli tiče, Vojvodina nakon ovog kola zauzima šestu poziciju sa 37 bodova, dok je IMT 13. sa 24 bodova na svom kontu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA