Vreme čitanja: oko 1 min.

Gordan Petrić otpušten iz Čukaričkog nakon samo šest mečeva

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije dugo trajalo...

  • 5
Gordan Petrić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Srpski stručnjak Gordan Petrić nakon svega šest mečeva na čelu fudbalskog kluba Čukarički razdužen je sa mesta glavnog trenera.

Bržani su se odlučili na ovaj potez nakon šest mečeva gde je upisao tri pobede, remi i dva poraza.

Razlog za ovo su upravo ta dva poraza u poslednja dva meča, protiv Mladosti u Lučanima i meč gde je prokockao prednost protiv Spartaka.

Njegovo mesto će do kraja sezone preuzeti dosadašnji asistent Goran Stanić.

(Telegraf.rs)

Video: Čuka povela protiv Spartaka golom direktno iz kornera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    13. mart 2024 | 12:38

    Razotkrivaju se polako ubačeni elementi koji su izdali Partizan u najtežim vremenima za klub. A, daće Bog, da ćemo jednog dana slobodno da izrecitujemo njihova imena, da ih sve obeležimo, i da im svima zabranimo pristup Partizanu i stadionu Partizana.

  • Darosava

    13. mart 2024 | 13:07

    Hahaaaha! Pa da malo ovi iz mog Čukaričkog prodrmaju, prorešetaju i pojedinih nazovi fudbalera se reše. Pa nije moguće, čak nije ni logično da nevaljaju treneri a valjaju iste tupadžije? Jbt. pa trener nije tu da ih uči fudbalskoj igri već da od onoga što mu je ponuđeno pokuša da sastavi nešto što bi trebao da bude tim. Pa ne može bre pita od g..... kao ni drvena peć. Pitu neće niko jesti a peć možeš samo jednom potpaliti i hinaus. Tako ni jedan stručnjak od ove bulumente nazovi fudbalera nije u stanju sastaviti kompaktnu i hvale vrednu ekipu. Rasteruj bre one tupadžije u štramplicama, šalovima, debelim gaćama i rukavicama!

  • BOBA

    13. mart 2024 | 16:32

    Naš fudbal je ozbiljna smejurija,menjaju trenere kao čarape a većinom isti treneri samo menjaju po dva,tri kluba u sezoni,očekujem da Matić dobije otkaz u Novom Pazaru i ponovo ga vrate u Čukarički,sve stručnjaci al zamalo,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA