Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Borjan otpisan! Više ne računaju na "veterane", žele samo mladost i budućnost u timu

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Kanade je odlučan

  • 0
Milan Borjan, FK Slovan Bratislava Foto: Branislav Racko / imago sportfotodienst / Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Kanade Mauro Bijelo je pozvao 23 igrača u svoj sastav za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a na spisku se ne nalazi Milan Borjan, inače nekadašnji kapiten Crvene zvezde i trenutno pozajmljeni fudbaler Slovanu iz Bratislave.

Milan Borjan je odigrao ukupno 80 utakmica za reprezentaciju, bio je i kapiten, no, odlučio se sada Bijel da promeni svoj tim.

Odnosno, on je odlučio da ga podmladi.

- Došlo je do nekih promena u odnosu na prošlogodišnju ekipu sa Svetskog prvenstva. Važno mi je da ponovo oživim strast i igram sa mladim momcima, koji su u formi i gladni fudbala. Sa ovim igračima ćemo nastaviti u budućnosti. To je moj plan na početku nove godine - rekao je Bijel.

Trenutni sastav Kanade je takav da svi igrači imaju ispod 30 godina, osim jednog, Džonatana Osorio koji nastupa za Toronto, dok je čak šest igrača mlađe od 23 godine.

- Moj cilj je da vidim te momke u igri i da donesem odluku o budućnosti tima.

U timu će biti i Alfonso Dejvis iz Bajerna, te Alister Džonson iz Seltika, Tadžon Bjukenen iz Intera, Džonatan Dejvid iz Lila i Kajl Larin iz Majorke.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević o povratku Milana Borjana: "Svaki igrač je dobro došao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA