Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u BiH: Igrači Sarajeva napustili derbi protiv Borca i otišli u svlačionicu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrala se nadoknada vremena...

  • 2
FK Sarajevo Printskrin: streamin.me

Meč četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i banjalučkog Borca doneo je šokantne scene, jer je domaći tim odlučio da se povuče sa terena nekoliko minuta pre kraja utakmice!

Kako prenose mediji u BiH, igrači Sarajeva su bili nezadovoljni sudijskim odlukama i na zahtev stručnog štaba povukli sus e u svlačionicu u nadoknadi vremena.

Borac je u tom trenutku imao prednost od 2:1, ali i igrača više poslednjih pola sata, te su uz rezultat 0:0 iz prvog meča na korak od plasmana u narednu rundu.

Marčetić je u 23. i 61. minutu pogađao za Borac, dok je Čataković u 55. iskoristio penal. Video odlaska igrača Sarajeva sa terena možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker

    13. mart 2024 | 19:39

    Videli da su popušili i pobegli,hahahahaha klasično “Bošnjački” ili kako već hoće da ih zovemo.Gledao sam utakmicu ,ništa toliko strašno sudija nije uradio ,i njih treba izbaciti u drugu ligu ,sudiju tuku svi redom ,obezbedjenje ne reaguje ,policija ne reaguje…jadno i bedno.Sramota…Ali sve u svemu samo njihovo pravo lice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA