≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pavlović izabrao Nemačku i poručio: "Odluka nije protiv Srbije, u mojim grudima biju dva srca"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donekle i logična odluka fudbalera Bajerna

  • 23
Aleksandar Pavlović, FK Bajern Minhen Foto: Eduard Martin / imago sportfotodienst / Profimedia

Vezni fudbaler minhenskog Bajerna Aleksandar Pavlović konačno je okončano višemesečnu sagu i potvrdio je da će ubuduće nastupati za fudbalsku reprezentaciju Nemačke!

Pavlović je dobio poziv selektora Pancera Julijana Nagelsmana za martovsko okupljanje, te je nakon toga odlučio da objasni celokupnu situaciju.

- Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno - rekao je Pavlović i dodao:

- Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dankešen

    14. mart 2024 | 17:05

    aufiderzen

  • Qyx

    14. mart 2024 | 16:18

    Uuuuvaaauu coek sa dva srca, top prica

  • Dend

    14. mart 2024 | 16:36

    Sa srećom, ni prvi a ni poslednji Srbin kojem nije stalo do Srbije ?To ni jedan narod u okruženju ne radi svom narodu kao što rade Srbi Srbiji ? Koliko je samo Srba u Hrvatima, Muslimanima, Šiptarima i oni su bili najveći zločinci prema Srbima u predhodnom građanskom ratu na tlu bivše Jugoslavije ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA