≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PAOK petardom izbacio Dinamo iz Evrope, Živković golom dotukao Modre

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri gola za 15 minuta dalči su Grci u prvom poluvremenu

  • 4
FK PAOK Foto: AP/Tanjug

Iako su u prvom meču osmine finala Lige konferencije pobedili PAOK rezultatom 2:0, fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su debakl u revanšu i neslavno završavaju svoju evropsko proleće!

PAOK je ubedljivo slavio rezultatom 5:1 (3:0), uz pogodak srpskog reprezentativca Andrije Živkovića u 88. minutu iz penala za konačan rezultat.

Domaćin je za svega 15 minuta postigao tri pogotka. Prvi u 27. minutu, kada je Andrija Živković izveo korner, Kuleirakis glavom prebacio na drugu stativu, a tamo je Baba pogpodio za 1:0.

Petar Sučić je u 34. postigao autogol i poravnao rezultat u dvomeču, da bi Brendon Tomas, ponovo na asistenciju Kuleirakisa, najavio raspad Dinama koji nikada u svojoj istoriji nije slavio na tlu Grčke.

Vratio se Dinamo, doduše, na startu drugog dela, a grešku crno-belih iskoristio je Hoča u 49. minutu. Kuleirakis je potvrdio da je junak meča golom u 73. da bi pomenhuti Živković zacementirao pobedu nakon što je Mišić oborio Kirila Despodova i skrivio penal. Gol možete pogledati OVDE.

Vredi pomenuti i to da je PAOK imao sreće u 81. minutu. Dinamo je postigao gol za 4:2, ali je on poništen zbog igranja rukom Bruna Petkovića. Prethodno je golman Kotarski loše reagovao.

U četvrtfinale LK ide i Fiorentina koja je odigrala 1:1 sa Makabijem iz Haife u revanšu, s tim da je u prvom meču slavila sa 4:3. Fenerbahče je izgubio od Uniona sa 1:0, ali su u prvom meču u Belgiji pobedili sa 3:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA