Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstajić se vraća u Superligu?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno je na meti Čukaričkog

  • 8
Konferencija bugarske reprezentacije, Mladen Krstajić Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić mogao bi da se vrati u Superligu Srbije, pošto je navodno na meti Čukaričkog!

Ovu vest preneo je "Sportski žurnal" koji navodi da Krstajić nije jedini kandidat, ali da je definitivno najzanimljiviji upravi Brđana i najbliži da zameni Gordana Petrića.

Podsetimo, Čukarički je posle 2:2 sa Spartakom ostao bez šefa stručnog štaba koji je napustio klub, dok će utakmicu protiv Voždovca vodoti pomoćni trener Goran Stanić.

Što se tiče Krstajića, on je poslednji aganžman imao kao selektor fudbalske reprezentacije Bugarske. Kao trener radio je u TSC-u i Makabiju iz Tel Aviva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko BK

    15. mart 2024 | 10:48

    Ovi sve gore od gorih uzimaju. Umesto da angažuju Fedju Dudica koji radi odličan posao u Radnickom iz Kg, ili mladog Savica bivseg trenera Vozdovca koji je afirmisao dosta mladih igraca, oni se svode na Krstajica, Matica, Petrica. Kada Krstajic ode, okrenuce se Bataku i Trajkovicu, a kada njih izgustira onda ce se okrenuti iskusnijem Simu Krunicem.

  • Lucifer

    15. mart 2024 | 12:08

    Ugasite svetlo.

  • Cubaka

    15. mart 2024 | 13:37

    Da li je moguce da su dosli do te tacke da uzimaju Krstajica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA