≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sahranjena Žana Okuka: Fudbalska Srbija tuguje zbog njene smrti, tu su Piksi, Terzić, Tumbaković, Duljaj...

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Dragana Okuke prerano nas je napustila

  • 5

Fudbalsku javnost u Srbiji, ali i šire, pogodila je tragedija da je Žana Okuka (36), ćerka poznatog srpskog trenera Dragana Okuke, preminula posle borbe za teškom bolešću.

Porodica se od nje oprostila bolnom porukom, a Žana je sahranjena na groblju Orlovača, gde se okupio veliki broj poznatih, i iz sveta fudbala, ali i mnoge poznate ličnosti iz sveta politike i šoubiznisa.

Veliki broj najvećih fudbalskih imena je tu, koji su došli da odaju počast Žani i budu podrška Draganu Okuki, koji je izuzetno cenjen u fudbalskim krugovima u Srbiji.

Tu su selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela, trener Zvezde - Vladan Milojević, trener Partizana Igor Duljaj, legenda Zvezde - Vladimir Petrović Pižon, bivši trener Partizana i selektor Srbije - Ljubiša Tumbaković, Milan Lane Jovanović, Zoran Bata Mirković, Simo Krunić, Rasim Ljajić, Boško Đurovski, Rade Bogdanović, Ivica Iliev, Nikola Petković, Mirko Poledica, Zoran Leković...

Porodica je bila neutešna, a nakon opela, nepregledna kolona ljudi uputila se ka grobnom mestu da pošalju poslednji pozdrav Žani.

(Telegraf.rs)

Video: Đurović poručuje da je srpski fudbal dotakao dno, Okuka tvrdi da Superligu niko neće zbog nameštanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • t

    15. mart 2024 | 13:30

    Počivaj u miru draga Žana 💔🌹

  • David

    15. mart 2024 | 14:20

    Pocivaj u miru.Rasplakao sam se kao da mi je neki rod.Nije ni vreme ni mesto al moram da kazem,Pose..m ti se na ovakav zivot.Pa koja je svrha,zasto uopste postojimo kada neko mlad,lep i zdrav oboli sa 30-40 godina i ode.Ma idi bre....

  • Kum

    15. mart 2024 | 14:09

    Gospodine Okuka... Vama i vasoj porodici najiskrenije saučešće. Neka joj je večna slava...😞😞😞🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA