Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moj sin godinama maltretira žene": Isplivao jeziv mejl Boatengove majke posle samoubistva njegove devojke

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Špigl je objavio poruku Boatengove majke Martine

  • 0
Kasja Lenard, Džerom Boateng Foto: Instagram.com/jeromeboateng

Nemački Špigl navodi da je došao u posed mejla majke Džeroma Boatenga, bivšeg reprezentativca Nemačke i fudbalera koji je dugo bio stub odbrane Bajerna iz Minhena.

Boateng je trenutno u Salernitatni i na zalasku je karijere, u kojoj je osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući i titulu prvaka sveta sa Nemačkom 2014. godine.

Ali, Boateng je upao u ozbiljan problem nakon što je 9. februara 2021. godine u svom stanu u Berlinu pronađena mrtva Kasija Lenard (25), manekenka koja je dve godine bila u vezi sa njim, a onda je izvršila samoubistvo.

Advokat je potvrdio da je ona neposredno pre smrti htela da prijavi Boatenga, a Špigl piše da poseduje poruke Kasije Lenrard u kojima potvrđuje da je Boateng bio nasilan prema njoj.

- Nažalost, umalo mi je slomio palac leve strane - glasovna je poruka koju je dobio Špigl, a takođe se navodi i da je slala ljudima slike modrica po rukama, koje je navodno izazvao Boateng, da opisivala kako je bacao čaše i da je hotelska soba bila puna razbijenog stakla.

Ipak, glavni fokus Špigla je na pismu koje je napisala Boatengova majka Martina.

- Moj sin je godinama i fizički i psihički zlostavljao žene, sada je Kasija Lenard oduzela sebi život i još ne želi da se suoči sa posledicama za svoje ponašanje - navodi se u poruci koju Špigl objavio.

Boateng je takođe kontaktiran povodom ovoga, ali je njegov advokat preneo da zbog istrage ne može da daje izjave, ali je dodao i da nemaju potpune informacije, kao i da ih dobijaju sa samo jedne strane.

(Telegraf.rs)

Video: Ko su devojke koje su sa igračima Makabija slavile pobedu protiv Zvezde?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA