Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Džajić o odluci Mileta Svilara: "Ja to ne opravdavam, ali..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi čovek Fudbalskog saveza bio je jasan...

  • 11
FSS, Zlatna lopta 2023 Foto: Nikola Tomić

Mile Svilar je poslednjih nedelja i te kako popularan. Naime, golman Rome je bravuroznim intervencijama trasirao put svom klubu u osminu finala Lige Evrope, da bi nakon toga odbio poziv Dragana Stojkovića za martovsko reprezentativno okupljanje i stavio tačku na igranje za Srbiju.

Podsećanja radi, Svilar je za selekciju Srbije debitovao 2021. godine na prijateljskom meču protiv Katara, a nakon toga nije dobijao poziv.

Pomenuti čuvar mreže je nastupao za mlađe reprezentativne selekcije Belgije i pomenuta selekcija je i te kako zainteresovana za njegove usluge ali se isprečila FIFA jer je Svilar imao preko 21 godinu kada je upisao debi za Srbiju.

Odluku golmana "vučice" prokomentarisao je i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić.

- To je jednostavno bila njegova odluka. Ja to ne opravdavam, ali činjenica je da je on dugo godina živeo u inostranstvu. Nije to goruće pitanje za našu reprezentaciju, imamo mi dovoljno dobrih golmana. On je tako odlučio, videćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga da tuguje zbog toga što se desilo, jer imamo dobre golmane - rekao je Džajić, a preneo Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    15. mart 2024 | 17:47

    Mile dobro si odlučio, neka ti je sa srećom. Kad matori Đajić daje ovakve izjave, treba da ti je srce na mestu. Gradi svoju karijeru, da te ovi mladi pamte, kao mi stariji tvog oca.

  • Ajde

    15. mart 2024 | 17:24

    Mufljuzu ko tebe šta pita

  • Janko

    15. mart 2024 | 17:35

    Mumijo ubaci u fss jos nekog slugu sa severa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA