Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatan dobio bizarnu nagradu: Zlatni mravojed u njegovim rukama, a ovo je razlog zbog kojeg je odabran

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ibrahimović je nagradu prihvatio u dobrom duhu

  • 1
Zlatan Ibrahimović Foto: Twitter / Printscreen /

Dobio je Zlatan Ibrahimović kroz svoju karijeru mnogobrojne nagrade, ali sigurno nijedna nije bila toliko "čudna" kao ona koju je primio ove sedmice. U pitanju je Zlatni mravojed, koji mu je uručila italijanska televizija Kanal 5.

Inače, Zlatni mravojed dodeljuje se od strane satirične emisije "Vesti se šire" poznatim osobama u Italiji koje su doživele gaf u javnosti ili su imale neki lični neprijatan događaj u proteklom periodu.

Ovoga puta je Ibrahimović to primio kao neko koga je najviše "pogodilo" to što je Milan imao burnu sedmicu tokom koje je u klubu boravila i finansijska inspekcija zbog problema oko vlasništva.

- Haha, zapravo sam ja vlasnik Milana, ali to je tajna - rekao je Ibrahimović prilikom preuzimanja nagrade u šali, a potom objasnio:

- Naravno, bila je provera, nisu pronašli ništa. Vlasnik Milana je RedBird - istakao je Ibra.

I dalje je problematika oko toga ko je vlasnik Milana, što istražuje italijanska policija, koja je odnela sa stadiona laptopove, tablet računare i ostale uređaje zbog istrage.

(Telegraf.rs)

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, "lav" u prvom planu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA