≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anćeloti uveren: "Siti je favorit protiv nas"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real je oprezan...

  • 1
Karlo Anćeloti, FK Real Madrid, Luka Modrić Foto: Profimedia/Sportinfoto/Shutterstock Editorial

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je na konferenciji za medije, da je ekipa Mančester sitija favorit protiv njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

U derbiju četvrtfinala fudbalske Lige šampiona igraće najtrofejniji evropski klub Real i branilac titule prvaka Evrope Mančester Siti, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske federacije (UEFA).

- Bolji smo nego ikada. Dobro stojimo u La Ligi, prošli smo u četvrtfinale Lige šampiona. Kurtoa i Militao su se vratili. Optimističan sam. Počeli su da treniraju sa timom ove nedelje, iskoristićemo ovu reprezentativnu pauzu kako bismo odigrali prijateljske utakmice sa mladim timom i vratili ih u ritam. Siti svi vide kao favorita, osvojili su ovo takmičenje prošle sezone. Ali i mi imamo samopouzdanja da napravimo dobar rezultat. To što je revanš u Mančesteru nam ne smeta. Četvrtfinale Lige šampiona kroz istoriju se pokazuje kao vrlo komplikovano za sve ekipe - istakao je Anćeloti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    18. mart 2024 | 08:00

    Ako izadjes sa taktikom kao protiv lajpciga kod kuce kad su ljudi mogli voditi bar 2 gola razlike u prvom poluvremenu nemas sta traziti protiv sitija,popicete 5kom u engleskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA