Vreme čitanja: oko 1 min.

Važan minimalac IMT-a u borbi za opstanak: Lutovac "zakucao" Radnik, opstanak sve dalji od Surdulice

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka nas uzbudljiv završetak sezone u Superligi Srbije

  • 0
Aleksandar Lutovac Foto: MN Press

Fudbaleri IMT-a ostvarili su više nego važnu pobedu na gostovanju Radniku u Surdulici na utakmici 26. kola Superlige Srbije i to su uspeli da urade minimalnim rezultatom - 0:1 (0:0).

Iako je gost već u 18. minutu ostao bez svog prvog golmana Gorana Vukliša, kojeg je zamenio Miloš Gordić, koji je u timu na pozajmici iz Crvene zvezde, to ih nije poremetilo.

Na kraju će se ispostaviti i da je Gordić bio jedan od heroja pobede, pošto je u završnici meča odbranio neke vrlo opasne napade Radnika, ali toga ne bi bilo da prethodno Lutovac u 71. minutu nije doneo veliku radost IMT-u.

On je na dodavanje Glišića umakao defanzivcima domaćih, a golman Ranđelović je istrčao u prazno. To je omogućilo Lutovcu da ga zaobiđe i smesti loptu u mrežu.

Sa nova tri boda, IMT je stigao do 27 i sada je na 12. mestu na tabeli, dok je Radnik ostao poslednji sa samo 14, osam manje od Železničara iz Pančeva, koji je na 15. mestu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: PODCAST Svaka čast svima #2: Koga je Piksi zvao među Orlove i šta Novak još nije uzeo Rafi i Feđi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA