Vreme čitanja: oko 1 min.

PL: Regilon zavio "Osice" u crno, Barnli slavio! Luton se spasio u 89. minutu protiv Notingem Foresta

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne toliko interesantan dan u najjačoj ligi sveta

  • 0
Barnli, Brentford Foto: Tanjug / AP

Odigrane su dve utakmice "okrnjenog" 29. kola Premijer lige, gde su najzadovoljniji fudbaleri Barnlija koji je slavio protiv Brentforda (2:1), dok su Luton i Notingem Forest podelili bodove (1:1).

Zbog FA Kupa su neke ekipe morale da odlože svoje mečeve, a program će osim ove dve utakmice podariti i jedan derbi Londona, gd eće snage odmeriti Fulam i Totenhem, ali, tek od 18 časova i 30 minuta će oni izaći na Krejven Kotidž.

Dosta je zanimljivo bilo u Barnliju, gde je domaćin slavio, ali gde njihova pobeda mora otići u zasluge Serhija Regilona, koji je dobio crveni karton već u 9. minutu susreta, što je donekle i odredilo dalji tok utakmice.

Odmah je Brun Larsen postigao gol za 1:0 u 10. minutu, dok je Fofana povisio na 2:0 u 62. minutu. Konačnih 2:1 je postavio Kristofer Ajer u 83. minutu utakmice.

U isto vreme, na meču Lutona i Notingem Foresta nije bilo pobednika. Kristijan Vud je postigao gol za Forest u 34. minutu i mislilo se da će to biti konačan rezultat, ali, Beri nije tako mislio. On je u 89. minutu pogodio i tako doneo poravnanje - 1:1, ali i konačan rezultat.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA