≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Maksimović napušta Hetafe: Grci već objavili da stiže u Atinu...

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mediji u Grčkoj su preneli da je potpis Srbina gotova stvar

  • 2
Marko Grujić, Nemanja Maksimović Foto: MN Press

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović po svemu sudeći je završio sa nastupima u španskom Hetafeu, a mnogi klubovi stali su u red za njegov potpis. 

Sa jedne strane, nedeljama u nazad se Maksimović pominje kao velika želja Crvene zvezde. Ipak, izgleda da je konkurencija crveno-belima za potpis žestoka.

Naime, Anhel Tores, predsednik kluba je otkrio za španski DAZN moguće destinacije za Srbina, koji ima ugovor do kraja sezone, a onda će napustiti klub kao slobodan igrač.

- Maksimović želi da se vrati u svoju zemlju ili u neku u okruženju. Bilo mu je udobno kod nas, u Španiji je dugi niz godina, hvala mu na učinku i tretmanu. Kad se ovo prvenstvo bude završilo moramo da pribegnemo novom projektu. Imamo mnogo igrača koji su kod nas pozajmica sa opcijama kupovine. Pre kupovine moramo da prodamo - rejai je predsednik Hetafea Anhel Tores.

Maksimović je u Španiju stigao 2017. godine kada je iz Astane prešao u Valensiju. Ipak, i trener Hetafea Hose Bordalas je potvrdio da je došlo vreme za rastanak.

- Predsednik je rekao ono što je realnost. Volimo Nemanju, znamo da je dao celog sebe Hetafeu, uvek je tužno kad se rastajete sa takvom osobom. Gajimo veliku simpatiju prema njemu, od prvog dana se poistovetio sa klubom, u prethodnom kolu je oborio rekord po broju pretrčanih kilometara na utakmici La lige i to sve se mora poštovati. Baš kao i njegova odluka- predočio je Bordalas.

Ono pto je posebno zanimljivo jeste da brojni mediji u Grčkoj, među kojima je sport24 pišu da je Atina sledeća destinacija za Maksimovića. Oni u svom tekstu ističu i svoju verziju izjave predsednika Hetafea.

- Maxi želi biti blizu svog rodnom kraju, zbog toga je postigao dogovor s Panathinaikosom. Zahvaljujemo mu na doprinosu timu i na njegovom ponašanju.

Naravno, Maksimović će morati da odluči, a po svemu sudeći ponuda ima i više nego dovoljno. Između ostalih. španski estadiodeportivo.com navodi da je i Sevilja u trci za potpis.

(Telegraf.rs)

Video: Maksimović: Primili smo dva jeftina i brza gol, a posle smo napadali da stignemo rezultat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perociklopedija

    17. mart 2024 | 12:24

    Pa potpiseo je decko, 6 meseci prije isteka ugovora u Hetafeu Panatinaikosom, sta ti nije jasno, cemu CZ da se nada sada?

  • Sims

    17. mart 2024 | 14:57

    Sta je sad blize 20 min krace leti?Pa neide on Autom iz Madrida za Loznicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA